• På rea!
  • −30%
LENZ Heat Glove 8.0 Finger Cap Lobster

LENZ Heat Glove 8.0 Finger Cap Lobster

JOS-LE1207-S
I lager
1 536,50 kr 2 195,00 kr -30%
Inkl. moms

LENZ Heat Glove 8.0 Finger Cap Lobster

Storlek

 

Lenz Heat Glove 8.0 Finger Cap Lobster är en kvalitetshandske med integrerade värmeelement. Den har ett rörligt pekfinger som ger greppvänlighet, förstärkta skinndetaljer, säkerhetsöglor för klättring och värmande PrimaLoft®. Handsken har tvålagerskonstruktion med en innerhandske som kan tas ut, och är sydd i Hipora®, ett tyg som ger vattenskydd med vattenpelare +10 000.

Värmeelement med fingerpanel värmer varje enskilt finger och över handryggen. Litiumbatterierna fästes på handsken med tryckknappar (säljes separat) och ger upp till 10 timmars värme. Värmen justeras direkt på litiumbatteriet eller med LenzHeat App för smartphone.

- Värmeelemen med fingerpanel som värmer alla fingrar och över handryggen - Litiumbatterierna fästes på handsken med tryckknappar (säljes separat) - 4-vägs stretchmaterial av PrimaLoft®, och Hipora® - Panel för rengöring av glasögon - Elastisk säkerhetsögla - Tyget Hipora® ger vattenpelare +10.000 mm - Kompatibel med pekskärmar - Värmen kan styras med LenzHeatApp för iPhone och Android - Ska inte tvättas i tvättmaskin - Kan kombineras med alla Lenz litiumpack (säljes separat)

1 Produkt
9006729112070
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)