Primus Eat And Drink Bundle 130 Heritage

Primus Eat And Drink Bundle 130 Heritage

JOS-2700-738080
I lager
399,00 kr
Inkl. moms

Primus Eat And Drink Bundle 130 Heritage

 

Det hållbara valet för den miljömedvetna som gärna skippar engångstallrikar, bestick och glas. Det här kittet är en del av vår 130-årskollektion och kommer i en speciell förvaringspåse med Heritage-logo från Primus första år.

Det hållbara valet för den miljömedvetna som gärna skippar engångstallrikar, bestick och glas. Ett bra-att-ha-kit som innehåller en tallrik, ett stort glas och bestick. Perfekt när du campar, är på resande fot eller vill ha ett hållbart alternativ till takeaway-luncherna på kontoret. Campfire Plate Slitstarka och hållbara CampFire-tallrikar i rostfritt livsmedelsgodkänt 18/8-stål. 21 cm i diameter med höga sidor vilket gör det enklare att äta utomhus. Tar inte åt sig eller avger smaker. Campfire Pint En hållbar behållare på 0,6 liter som åldras med stolthet. Rostfritt livsmedelsgodkänt 18/8-stål med en avsmalnande form som göra att de kan staplas i varandra. Borstat rostfritt stål. Tar inte åt sig eller avger smaker. Campfire Cutlery Set Bestickset bestående av kniv, gaffel och sked i rostfritt 18/8-stål. Delarna hålls säkert på plats med ett läderfodral.

4 objekt
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)