LANDBYS-DUVAN 2021


Landbys-Duvan är en serie lerduvetävlingar öppet för alla att delta och förbättra sitt hagelskytte. Erfarna skyttar hjälper och råder alla till bättre skytte vid varje deltävling. Serien består av 7 deltävlingar samt 1 final. För att kvala in till finalen med det stora prisbordet krävs deltagande i minst 5 deltävlingar. Starttid onsdagar kl 18.00, startavgift 150kr.

För mer info kontakta Landbys alternativt respektive arrangörsklubb.

Tävlingsprogram

19 maj Östersund
26 maj Häggenås
9 juni Krokom
16 juni Östersund
30 juni Hallen
7 juli Östersund
4 aug Krokom
14 aug Östersund, Final


Resultat hittills: (de 5 bästa placeringarna räknas, minst poäng leder) 



Coronavirus / Covid -19

Med anledning av samhällsutvecklingen pga cornonaviruset / covid -19 vill vi informera att Landbys tillsammans med arrangörsföreningar av Landbys-Duvan och Landbys Cup följer de lagar och rekommendationer som myndigheterna ger. Varje enskild arrangör fattar egna beslut om genomförande av sin deltävling och det kan under säsongen bli ändrade förutsättningar för respektive deltävling.


Uppdaterad info kommer att finnas på landbys.se

Vår förhoppning är först och främst att viruset besegras inom snar framtid men också medans kampen mot viruset pågår att vi människor fortsatt aktiverar oss utomhus med förstånd där vi finner glädje och hopp i att träffas och genomföra aktiviteter ihop.

Fortsätt kämpa Jämtlänningar, aktivera er både fysiskt och mentalt med förstånd för ert egna bästa!

Rickard Åslund, VD Landbys

Kommentarer (0)

Inga kommentarer än
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)