LANDBYS CUP 2024

Tävlingskalender och resultat

Dille Gård - Lör 27 april - Resultat
Högarna - Lör 4 maj - Resultat
Krokom / Rödöns JSK - Lör 11 maj - Resultat
Åsarna JSK - Lör 25 maj - Resultat
Hallviken - Lör 1 juni - Resultat
Ytterhogdal - Sön 9 juni
Laxviken FINAL - Lör 29 juni

Cup-sammanställning

Landbys Cup – roliga jaktstigar för alla åldrar!

Landbys Cup består av 7 jaktstigar där man endast får skjuta med s.k. salongsgevär, som grövst kaliber 22LR (5,6X15R). Vi skjuter på stillaståendes djurfigurer på varierande avstånd, 10-50m. Stigarna lämpar sig likväl till barn som till erfarna skyttar. Ett enkelt och roligt event för jaktintresserade familjer.

Cupen i sig är uppdelad i 5 olika tävlingsklasser: Öppen, Dam, Veteran, Jr utan stöd samt Ungdom med stöd. Alla är välkomna att delta i en eller flera jaktstigar under säsongen. För att ingå i den totala cuptävlingen måste man delta i minst 5 deltävlingar där man får tillgodoräkna de 5 bästa skjutresultaten till slutsammanställningen.

Jaktstigarna arrangeras på 7 olika orter inom Jämtland/Härjedalen av lokala arrangörer som ansvarar för sin deltävling fullt ut. Alla arrangörer anpassar sin deltävling utifrån gällande lagar, regler och rekommendationer från myndigheterna.

Vinn ett Vapen - Alla som deltagit i minst 5 deltävlingar oavsett placering ingår i utlottningen av flera extra fina priser som t.ex. ett vapen som lottas ut direkt efter finalskjutningen den 29 juni i Laxviken. 

Arrangemangen sker utomhus och tävlingsområdet är utspritt på stora arealer (flera hektar) med flera olika skjutstationer. Utmärkta arrangemang där alla generationer inom släkten kan umgås tillsammans på ett säkert sätt.

Utlottningspriser i samtliga klasser samt pris till alla barn som deltar.
Startavgift: 100kr ungdom, 200kr vuxen.
Anmälning- och starttid: 9.00-12.00 Välkomna!

För mer info kontakta Landbys eller respektive arrangör. Läs reglerna här


Slutresultat

Slutresultat 2023
Slutresultat 2022
Slutresultat 2021
Slutresultat 2020
Slutresultat 2019

Slutresultat 2018
Slutresultat 2017
Slutresultat 2016

Relaterade produkter

Kommentarer (0)

Inga kommentarer än
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)