LANDBYS CUP 2023

Landbys Cup – roliga jaktstigar för alla åldrar!

Landbys Cup består av 7 jaktstigar där man endast får skjuta med s.k. salongsgevär, som grövst kaliber 22LR (5,6X15R). Vi skjuter på stillaståendes djurfigurer på varierande avstånd, 10-50m. Stigarna lämpar sig likväl till barn som till erfarna skyttar. Ett enkelt och roligt event för jaktintresserade familjer.

Cupen i sig är uppdelad i 5 olika tävlingsklasser: Öppen, Dam, Veteran, Jr utan stöd samt Ungdom med stöd. Alla är välkomna att delta i en eller flera jaktstigar under säsongen. För att ingå i den totala cuptävlingen måste man delta i minst 5 deltävlingar där man får tillgodoräkna de 5 bästa skjutresultaten till slutsammanställningen.

Jaktstigarna arrangeras på 7 olika orter inom Jämtland/Härjedalen av lokala arrangörer som ansvarar för sin deltävling fullt ut. Alla arrangörer anpassar sin deltävling utifrån gällande lagar, regler och rekommendationer från myndigheterna.

Vinn ett Vapen - Alla som deltagit i minst 5 deltävlingar oavsett placering ingår i utlottningen av flera extra fina priser som t.ex. ett vapen som lottas ut direkt efter finalskjutningen den 1a juli i Laxviken. 

Arrangemangen sker utomhus och tävlingsområdet är utspritt på stora arealer (flera hektar) med flera olika skjutstationer. Utmärkta arrangemang där alla generationer inom släkten kan umgås tillsammans på ett säkert sätt.

Utlottningspriser i samtliga klasser samt pris till alla barn som deltar.
Startavgift: 100kr ungdom, 200kr vuxen.
Anmälning- och starttid: 9.00-12.00 Välkomna!

För mer info kontakta Landbys eller respektive arrangör. Läs reglerna här


Tävlingskalender

Dille Gård - Lör 22 april
Krokom / Rödöns JSK - Lör 29 april
Högarna - Lör 6 maj
Åsarna JSK - Lör 3 juni

Hallviken - Lör 10 juni
Ytterhogdal - Sön 18 juni
Laxviken FINAL - Lör 1 juli

Sammanställning Landbys Cup 2023


Slutresultat

Slutresultat 2022
Slutresultat 2021
Slutresultat 2020
Slutresultat 2019

Slutresultat 2018
Slutresultat 2017
Slutresultat 2016

Kommentarer (0)

Inga kommentarer än
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)