LANDBYS CUP 2021

Landbys Cup – roliga jaktstigar för alla åldrar!

Landbys Cup består av 6 jaktstigar där man endast får skjuta med s.k. salongsgevär, som grövst kaliber 22LR (5,6X15R). Vi skjuter på stillaståendes djurfigurer på varierande avstånd, 15-50m. Stigarna lämpar sig likväl till barn som till erfarna skyttar. Ett enkelt och roligt event för jaktintresserade familjer.

Cupen i sig är uppdelad i 5 olika tävlingsklasser: Öppen, Dam, Veteran, Jr utan stöd samt Ungdom med stöd. Alla är välkomna att delta i en eller flera jaktstigar under säsongen. För att ingå i den totala cuptävlingen måste man delta i minst 4 deltävlingar där man får tillgodoräkna de 4 bästa skjutresultaten till slutsammanställningen.

Jaktstigarna arrangeras på 6 olika orter inom Jämtland av lokala arrangörer som ansvarar för sin deltävling fullt ut. Alla arrangörer anpassar sin deltävling utifrån gällande lagar, regler och rekommendationer från myndigheterna.

Vinn ett Vapen - Alla som deltagit i minst 4 deltävlingar oavsett placering ingår i utlottningen av flera extra fina priser som t.ex. ett vapen som lottas ut direkt efter finalskjutningen den 10 juli i Östersund. 

Arrangemangen sker utomhus och tävlingsområdet är utspritt på stora arealer (flera hektar) med flera olika skjutstationer. Utmärkta arrangemang där alla generationer inom släkten kan umgås tillsammans på ett säkert sätt.

Utlottningspriser i samtliga klasser samt pris till alla barn som deltar.
Startavgift: 100kr ungdom, 200kr vuxen.
Anmälning- och starttid: 9.00-12.00 Välkomna!

För mer info kontakta Landbys eller respektive arrangör. Läs reglerna här

Tävlingskalender

Lör 1 maj Högarna Klicka här för resultat 
Lör 15 maj Krokom, Rödöns JSK 
Lör 29 maj Hallviken JSK
Lör 19 juni Åsarna JSK
Lör 3 juli Storåbränna
Lör 10 juli Östersund JSK FINAL

Slutresultat 2020
Slutresultat 2019

Slutresultat 2018
Slutresultat 2017
Slutresultat 2016

Vägbeskrivningar

Högarna: GPS-adress "Korsmyrbränna 238" Vägskyltat från E45 vid Ollsta, ca 1,5 mil norr om Häggenås. Följ vägen österut där och efter ca 8km är ni framme, sen är det bara - Ut och Skjut!


Coronavirus / Covid -19

Med anledning av samhällsutvecklingen pga cornonaviruset / covid -19 vill vi informera att Landbys tillsammans med arrangörsföreningar av Landbys-Duvan och Landbys Cup följer de lagar och rekommendationer som myndigheterna ger. Varje enskild arrangör fattar egna beslut om genomförande av sin deltävling och det kan under säsongen bli ändrade förutsättningar för respektive deltävling.

Uppdaterad info kommer att finnas på landbys.se

Vår förhoppning är först och främst att viruset besegras inom snar framtid men också medans kampen mot viruset pågår att vi människor fortsatt aktiverar oss utomhus med förstånd där vi finner glädje och hopp i att träffas och genomföra aktiviteter ihop.

Fortsätt kämpa Jämtlänningar, aktivera er både fysiskt och mentalt med förstånd för ert egna bästa!

Rickard Åslund, VD Landbys

Kommentarer (0)

Inga kommentarer än
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)