• På rea!
  • -1 300,00 kr
Chiruca Solengo - Dark Brown
Chiruca Solengo - Dark Brown
Chiruca Solengo - Dark Brown
Chiruca Solengo - Dark Brown

Chiruca Solengo - Dark Brown

AVI-4429842-37
Produkten finns med andra alternativ
2 495,00 kr 3 795,00 kr -1 300,00 kr
Inkl. moms

Chiruca Solengo - Dark Brown

Storlek

 

Solengo är en jakt- och vandringskänga designad med orange detaljer och sula för bättre synlighet. En handgjord kvalitetskänga tillverkad i Spanien.

Solengo är i vattenavstötande Scotchgard-behandlat Nubuck-läder med nappaläder högst upp på skaftet, som gör den mjuk och bekväm mot benet. Kängans foder är ett vattentätt Gore-Tex®Performance Comfort-membran med hög andningsförmåga.

Solengo är en bredlästad, stabil läderkänga med mycket bra dämpning i den anatomiskt uppbyggda innersulan, vilken absorberar trycket i steget och eliminerar lukt och fukt.

Yttersulan är en orange Vibram®Stone Hi Vis gummisula med dubbel densitet och ett bra grepp på hala underlag samt vridstyv för att klara grov terräng. Tån är förstärkt med gummikappa för extra slitstyrka.

Hakarna är rostfria H.R.T. hakar och noga placerade för att alltid ge foten den support och stabilitet hur du än rör dig när du är ute och går

0 objekt
8426096207116
Inga recensioner
Product added to compare.

Vi på Landbys använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Landbys Dataskyddspolicy här)